franja de ponent

DIMARTS, 20 GENER 2004. 00:00h

Comença la reconstrucció de l'Aula de Natura de l'Aiguabarreig.


Lectures 880 lectures   Comentaris Cap comentari

DILLUNS, 19 GENER 2004. 00:00h

Avui acte de presentació del manifest dels secans.

El Sisó, un tresor del nostre patrimoni..
Ampliar


Lectures 920 lectures   Comentaris Cap comentari

DIMECRES, 14 GENER 2004. 00:00h

El 70% del turisme al Matarranya prové dels Països Catalans.

Segons la notícia que teniu al peu i divulgada pel propi Consell Comarcal del Matarranya el 70% de la gent que visita la comarca més meridional de la Franja de Ponent ve del Principat de Catalunya (49%) i del País Valencià (21%), segons es desprèn de les dades obtingudes l'any 2003 per l'oficina de turisme d'aquesta comarca.
Les dades també mostren un increment en la fidelitat dels visitants que retornen o s'aturen uns dies de passada per la comarca.
Les dades són similars a les de la comarca del Baix Cinca, on segons les oficines i agències de reserves de Fraga i Mequinensa el 78% del turisme ve dels Països Catalans, un 19% del centre d'Europa i sol un 3% d'Aragó i terres castellanes..
Ampliar

Lectures 902 lectures   Comentaris Cap comentari

DIMECRES, 14 GENER 2004. 00:00h

Ports no Port sí.

Després de la publicació del Nomenclàtor oficial de toponímia major de Catalunya, en què figura la forma el Port per designar el massís muntanyós de Tortosa i Beseit, centres d'estudis del seu entorn van mostrar la seua oposició a la denominació en singular, mitjançant un manifest.
L'IEC però es va mantenir ferm en els seus arguments que expliciten que ambdues formes són igualment vives tot indicant que des de l'època medieval s'han emprat ambdues formes i què de fet en la cartografia d'escala 1:50..
Ampliar


Lectures 830 lectures   Comentaris Cap comentari

DIMECRES, 14 GENER 2004. 00:00h

Logo unitari per a les tres entitats de la Franja de Ponent i la Xarxa de l'Ebre.

La Institució Cultural de la Franja de Ponent i la seua Xarxa de Casals, així com els Amics de la Franja de Ponent mostraran l'anagrama que ací veieu.
El disseny ha estat realitzat pel dibuixant Lluís Centelles, autor d'un enorme ventall d'il·lustracions -com ara per exemple a les enciclopèdies de la Història Natural dels Països Catalans- i vol contribuir a la recuperació per a la nostra cultura del simbol unitari del Muricec. En aquest cas a Ponent i amb les flames de la Franja..
Ampliar


Lectures 793 lectures   Comentaris Cap comentari

DIMECRES, 14 GENER 2004. 00:00h

Pel català a Europa, acte a Barcelona amb la Franja de Ponent.


Lectures 774 lectures   Comentaris Cap comentari

DIMARTS, 13 GENER 2004. 00:00h

Creada l'Àrea d'Internet de la Institució i els Amics.

L'Oriol Carcellé.


A rel de la reunió de treball celebrada el proppassat 28 de desembre a Barcelona s'ha posat fil a l'agulla en força de les propostes presentades el 14 de desembre en l'assemblea constitutiva dels Amics.
L'Oriol Carcellé fou l'impulsor d'aquesta segona reunió i serà també el responsable de l'Àrea d'Internet de la Institució Cultural de la Franja de Ponent.
L'Oriol és enginyer tècnic en Informàtica de Gestió i dins la seua dilatada experiència a Internet destaquem ara que és el webmestre de Fes-Ho-Cat ( http://www..
Ampliar


Lectures 890 lectures   Comentaris Cap comentari

DIMARTS, 13 GENER 2004. 00:00h

Voluntaris per la Campanya


Lectures 846 lectures   Comentaris Cap comentari

DIMARTS, 13 GENER 2004. 00:00h

Llibres per la Franja.

Atès que la campanya per dotar de llibres en català als xiquets de la Franja pren volada hem creat unes webs amb informació detallada de la campanya i instruccions per als col·laboradors.
Si voleu col·laborar ara és el moment!.

La web de la campanya..
Ampliar


Lectures 805 lectures   Comentaris Cap comentari

DIMARTS, 13 GENER 2004. 00:00h

La Xarxa creix al llarg de l'Ebre.

Les companyes que coordinen la Xarxa..
Ampliar


Lectures 882 lectures   Comentaris Cap comentari

Si vols rebre per correu electrònic els titulars, apunta-t'hi
avís legal
En compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i de la Llei Orgànica de Protecció de Dades us informem que si no desitgeu continuar rebent el nostre butlletí informatiu, us podeu donar de baixa de la nostra base de dades a través d'aquest formulari.
© franadeponent.cat, 2022 | salutacions | crèdits | avís legal | contacta